Film za van – 4 projekcije u Ozlju

I ove godine KINO.hr u Ozalj donosi program “Film za van” – na Trgu braće Radić bb održat će se četverostruki obiteljski filmski program u dva vikenda, 11. i 12. srpnja, te 9. i 10. kolovoza. U slučaju lošeg vremena, projekcije će se održati u OŠ Slava Raškaj.

Podsjećamo, Riječno kino uz Karlovačko ove godine na Gradskom kupalištu je 23.srpnja.

CRVENI PAS (Red Dog)

trajanje: 91′, 

Istinita priča o legendarnom, ljupkom crvenom psu koji luta naokolo tražeći svog prvotnog gazdu, no koji se uspijeva uvući u srca svih koje usput sreće. On spaja i povezuje ljude, neki od njih tako pronađu ljubav a drugi pak pronađu sami sebe. Inspirirano istinitim događajima!

petak, 12. srpnja u 21 h

CRVENI PAS: POČETAK (Red Dog: True Blue)

Dječak Mick odlazi živjeti na farmu svog djeda u australskoj Pilbari, rijetko naseljenom kraju daleko od gradskog života. Nakon oluje i poplave, pronalazi štene potpuno prekriveno plavim blatom. Spašava ga i daje mu ime – Plavi, a pas i dječak postaju nerazdvojni.

 

petak, 9. kolovoza u 21 h

GORDON I PADDY (Gordon & Paddy)

SINKRONIZIRANO – Šef policijske uprave, žabac Gordon, sprema se za mirovinu i mora pronaći novog pomoćnika koji će ga zamijeniti. Pametna mišica odličnoga njuha Paddy čini se kao idealan kandidat. Zajedno pokušavaju riješiti Gordonov posljednji slučaj, misteriju nestalih lješnjaka koju je prijavila lokalna vjeverica.

 

subota, 10. kolovoza u 21 h

SKOCKANI NINDŽA (Checkered Ninja)

Aske od ujaka Stewarta na poklon iz Tajlanda dobije plišanog nindžu za kojeg otkrije da je živ i da mu može pomoći oko problema u školi. Aske želi nindži vratiti uslugu, ali ubrzo saznaje da se nindža nalazi u osvetničkoj misiji.

Pratite vijesti na Facebook i Instagram stranici Visit Ozalj

Top